Monday, February 4, 2013

Sepa-õpilaste õpilasfirma

Eelmisel aastal asutasid esimese kursuse sepa-õpilased õpilasfirma „Iron Touch“. Meie kutsekool on üks vähestest, kus tegutseb õpilasfirma. Ettevõte on 5-liikmeline ja firmat toetab nõukogu, kuhu kuuluvad 2 firmavälist õpilast. Sepistamiseks kasutatakse vanarauda, mida leiatakse kodust, saadakse tuttavatelt ja ostetakse vanaraua kokkuostust. Firmale teevad tööd need, kes jõuavad oma õppetööga seotud sepistamisega varem valmis ning samal ajal kui teised tunnitööga jätkavad, saavad kiiremad valmistada firmale tooteid.

Käidud on õpilasfirmadele korraldatud laatadel Tartus ja Pärnus. Mõlemal laadal on müük hästi sujunud. Pärnu laadal müüdi osa toodangust Maarja-Magdaleena Gildile ning praegugi saab sealsest poest osta meie õpilaste kätetöid. Tartu laadal meeldis firma ka kohtunikele, kes andsid parima lauakujunduse auhinna just sepistega kaetud lauale. 

Järgmine suurem sündmus õpilasfirma jaoks toimub 9. veebruaril Kristiine Kaubanduskeskuses. Just sel päeval peetakse maha üle-eestiline õpilasfirmade laat ajavahemikus 12.00 - 17.00. Selle tarbeks sai valmistatud õpilasfirmat reklaamiv ja tutvustav video. Kõik endised ja praegused Vigala sepa-õpilased on väga oodatud firmat kritiseerima, kiitma ja nõu andma. Kohtumiseni laadal!


No comments:

Post a Comment